Retro Scooterverhuur Boven-Leeuwen

Voor Retro Scooterverhuur in Boven-Leeuwen gaat u naar Scoot on Route. Scooteren met je gezin, met vrienden of bedrijf. Als je meemaakt hoe ontspannen zo'n tocht in de open lucht verloopt is het niet verwonderlijk dat scooteren geweldig aan populariteit wint. Iedereen kan het, en terwijl de wind door je haren strijkt val je van de ene verbazing in de andere. U scootert al een heerlijke dag lang vanaf € 39,50.

Scoot on Route Arrangementen

Wie Rivierenland ontdekt is altijd verkocht. Niet alleen door het verse fruit dat in september schittert aan de bomen, maar ook door de pittoreske dorpen en de gastvrije bewoners. En wat is nu leuker dan Rivierenland ontdekken op een scooter?

All Inclusive Wok-Grill-Buffet Arrangement

Oriental

Kies zelf een route (startpunt Druten) en geniet een hele dag lang van de mooiste plekjes van Maas en Waal. Vervolgens bieden wij u de gelegenheid om deel te nemen aan een All Inclusive Wok en Grill Buffet. De kok laat u zien hoe gerechten worden bereid en u bepaalt zelf hoe uw maaltijd wordt samengesteld. U kunt hier onbeperkt van genieten voor een vaste prijs inclusief frisdrank, bier, wijn en nagerecht (o.a. ijs, vers fruit en chocoladefontein).

Het All Inclusive Wok-Grill-Buffet Arrangement kost € 79.50 per persoon. Duo passagier gaat (en eet) voor half geld mee! Het eten heeft een tijdsduur van twee en een half uur, daarna kunt u blijven natafelen.

Arrangement Du Pain Du Vin Du Moulin

Du Pain Du Vin Du Moulin

We ontvangen u in La Garage met een aangekleed kopje koffie/thee voordat we beginnen aan een heerlijke tocht langs de aantrekkelijkheden van het gastvrije Land van Maas en Waal. Met authentieke retroscooters trekken we via idyllische weggetjes langs een van de mooiste molens van Nederland waar we een heuse molen workshop krijgen. Voor de begeleidende wijntjes houden we halt bij de wijngaard. Een Kaasboerderij zorgt op de terugweg voor unieke en rijke kazen. Na nog wat ambachtelijk shoppen komen wij vol verwachting en met confituren en scharrelvlees geladen weer bij de gezellige La Garage aan. Alwaar we tijdens de Pesto Workshop helemaal Italiaans gaan en aanschuiven voor een borrel en onze eigen bereide hapjes, die van Du Vin Du Pain Du Moulin met afstand het meest opwindende en smakelijke uitje van dit moment maakt.

Het Du Pain Du Vin Du Moulin Arrangement kost € 79.50 per persoon. De huur van de retroscooter, verzekering, brandstof, begeleiding, workshops en proeverij zijn bij de prijs inbegrepen.

GPS Schatzoeken Arrangement

GPS Scahtzoeken

Niet met pikhouwelen en musketten, maar met internet en gps. Met dank aan GPS Schatzoeken van Rivierenland Events. Overal in het gebied kunnen de schatten verstopt liggen, in de vrije natuur, in het hartje van een stad. Een schat is een kleine, waterdichte doos, met een logboek én vaak een ‘schat’ voor kinderen, bijvoorbeeld een stuiterbal, autootje of sleutelhanger. Soms is het niet meer dan een film­kokertje met een opdracht.

Gpsschatzoeken, het opsporen van een schat via gps, is uitgegroeid tot een wereldwijde sport, een hightech schattenjacht. "Een sport voor mensen van 8 tot 88 jaar" zegt Johan (50), jarenlang actief: "Echt heel gaaf"

Rivierenland Events is een specialist op het gebied van activiteiten met een GPS systeem. Met dit unieke systeem laten we de afzonderlijke teams op unieke plekken van het rivierenland dorp of een stad of natuurgebied komen. De GPS is echter slechts een hulpmiddel. De bijzondere en originele ervaring krijg je door de creatieve opdrachten die je vervolgens moet uitvoeren tijdens de games.

Het GPS Schatzoeken Arrangement kost € 45.00 per persoon op basis van 2 personen per scooter.

Gelderland, Brabant, Zeeland, Limburg

Gelderland, Brabant, Zeeland, Limburg

Scoot On Route is inmiddels aanwezig in de mooiste toeristische regio's van Nederland. Gelderland, Brabant, Zeeland, Limburg … Samen met de beste restaurants en verblijfsaccommodaties bedachten wij er verrassende arrangementen waarbij in alle vrijheid, één of meerdere dagen van al het moois dat Nederland biedt, genoten kan worden.

Ons doel is om groeps-, bedrijfsuitjes en vrijgezellendagen spannend en uitdagend te maken. Dit doen we vooral door een interactieve component toe te voegen. Bijvoorbeeld door teams op pad te sturen met een Mobiele telefoon waarmee je het spel kunt volgen en vragen en opdrachten binnen krijgt. Of door op onverwachte momenten SMS berichten te sturen naar de afzonderlijke teams met ingelaste opdrachten …

Scoot on Route tarieven

Het is duidelijk dat onze arrangementen de beste emoties losmaken. Dat is ook begrijpelijk, u kunt als gast eindeloos variëren. Gewoon genieten van al het plezier en de vrijheid van een scooter in het idyllische landschap. Of ook nog eens volop genieten van een mooie lunch, een High Tea, een aangeklede Borrel, of een bourgondisch diner. ‘s Ochtends of aan het begin van de middag word je met een mooi aangekleed kopje koffie op de gastvrije uitvalsbasis ‘La Garage’ ontvangen. Vervolgens ga je na een korte uitleg, gewapend met routekaart ‘On Route’. En bovendien ook nog eens uiterst betaalbaar.

Scoot on Route Arrangementen

Per Arrangement 79,50 per persoon (incl: koffie en gebak, 3 gangen diner, brandstof)
Duo Passagier 49,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 37,00)

Losse verhuur retroscooter

Per dag 39,50 (per halve dag € 29,50)
Weekend 75,00 (zaterdag en zondag)
Midweek 150,00 (maandag t/m vrijdag)
Duo Passagier 10,00 per dag

Bijzonderheden

Verplichte WA verzekering 5,50 (per persoon per dag)
Borg per scooter 100,00 (contant bij aanvang te voldoen)
Gevulde Picknickmand 25,00 (voor 2 personen)

  • Exclusief verplichte WA verzekering.
  • Kilometer vrij.
  • Scooter wordt met volle tank afgeleverd. Scooter moet ook weer ingeleverd worden met volle tank. Indien de scooter niet met volle tank wordt ingeleverd zal er 10,00 per scooter in rekening worden gebracht.
  • Eigen risico bij schade minimaal € 250,- maximaal € 1100,-.
  • Minimum leeftijd 21 Jaar. Geldig rijbewijs en geldig legitimatiebewijs noodzakelijk.

Groepsuitjes

Groepsuitje

Wij bezorgen grote en kleine gezelschappen een onvergetelijke dag. Een culinair groepssuitje, een nostalgisch groepsuitje, een uniek groepsuitje of een sportief groepsuitje, alles is mogelijk! Of het nu om Dolce Vita gaat, bezinning of juist sportieve euforie gaat. Of om uw bedrijf in een mum van tijd wat extra elan te bezorgen.

Bedrijfsuitjes

Juist in tijden waarin bedrijven meer efficiency moeten halen, wordt de menselijke motivatie binnen een organisatie alleen maar belangrijker. Als de bedrijfsmissie onvoldoende door het team wordt gedragen, wordt elke commerciële strategie zinloos. Rivierenland Events staat met beide benen in deze tijd en begrijpt hoe juist die momenten waarop management en medewerkers informeel de teugels wat kunnen laten vieren, belangrijk zijn.

Bijzonder en op maat

Wij hebben een aantal bijzondere arrangementen, die bedrijven stuk voor stuk een onvergetelijk dagje samen waarborgen. Mooie doordachte concepten, die bovendien ook steeds betaalbaar blijven. Want net als u, onze clientèle, ondernemen wij, al ruim twintig jaar en weten wij hoe belangrijk het is, om elke euro eens goed om te draaien. Dus of u nu goed of wat krapper bij kas zit, wij hebben voor elke besteding een arrangement, en zelfs al zou u ze hier niet treffen, dan bedenken wij dat, met u samen, helemaal op maat.

Scoot on Route

Industrieweg 12  Druten

Telefoon 

0487  51 58 00

Mobiel

06  303 500 58

Neem vrijblijvend contact met ons op of reserveer alvast scooter(s) of arrangement via het contact formulier.

Reserveer / contact formulier

 

 

 

ontgrendel
Schuif bovenstaande captcha slider naar rechts of ontgrendel hier